Kajmak Mladi President - jemne slaná smotanová pomazánka 250 g
Jeden z najobľúbenejších výrobkov všetkých krajín na Balkáne. Konkrétne tento "Mladi Kajmak" zn. Président láka už hneď na pohľad po otvorení svojou farbou, smotanovo-zlatou. Najdôležitejšia je však chuť a kvalita. Tá je skutočne fantastická, tá zláka vždy. Hlavne tých, ktorí Kajmak poznajú a doslova sa tešia na každé jeho sústo.
Ide o mliečny výrobok, lahodnú krémovo-smotanovú pomazánku syrovej chuti, ktorá vzniká zrením počas niekoľkých dní.
KAJMAK je doslova pochúťka alebo delikatesa a poteší kedykoľvek. Pokojne aj narýchlo k čerstvému chlebíku či rohlíku. Samozrejme ale na Jadrane/Balkáne k Lepinji či Pite (chlieb). Prípadne sa často využíva aj do gibanice (slaná pochúťka zo štrúdľového cesta do zlatista upečená).
Najviac sa Kajmak používa ku grilovaným mäsovým špecialitám ako neodmysliteľná súčasť k Ćevapom, k Pljeskavici, atď... Týmto pochúťkam dodá ten správny šmrnc a chuť. Mnohí si to bez Kajmaku ani nevedia predstaviť. Je famózny a jedinečný. Neveríte? Rozhodne vyskúšajte..
V našej ponuke nájdete aj mrazené ochutené Ćevapi či Pljeskavicu, ktoré si hodíte pekne pohodlne doma na rozpálený gril. Taktiež výbornú Lepinju, predpripravenú, ktorú iba na pár minút ohrejete v rúre či na grile. Po malej chvíli vás pohltí čarovná typická balkánska vôňa, pri ktorej sa vám zaiste budú zbiehať slinky. Na záver už iba "Dobrú chuť"!
OBJEDNAJTE si u nás aj "CHLADIACU vložku" z ponuky - špeciálny vankúšik doslova pre prepravu potravín, chladeného/mrazeného tovaru a pre zachovanie kvality. Pokiaľ si ju u nás zakúpite, my vám ju automaticky zmrazené pribalíme k tovaru, dôkladne zabalíme a takto doručíme.
Výrobok v pomere: Mliečna nátierka 50% mm, min. 80% mliečneho tuku v sušine.
Hmotnosť 250 g
Zloženie: pasterizovaná smotana (MLIEKO), 94% MLIEČNE bielkoviny, jedlá soľ (0,7%).
Vyrobené podľa špecifikácie výrobcu.
Skladujte pri teplote +4°C až +8°C.
Krajina pôvodu: Somborska Mlekara Srbsko.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.